Vill du göra om ditt badrum?

Vi tar ofta för givet hur viktigt vårt badrum är. Det är en plats där vi börjar och slutar vår dag, ett utrymme för att koppla av och varva ner. Men med tiden kan även det bästa badrummet börja se lite trött och gammaldags ut. Om du funderar på att ge ditt badrum en ombyggnad är ett av de enklaste sätten att få ett nytt utseende genom att byta färgschema eller tapet. Ett nytt lager färg eller en ny tapetdesign kan ge nytt liv åt och få det att kännas som ett helt nytt utrymme. Oavsett om du väljer ett djärvt uttalande eller något mer subtilt, fundera på hur en ny färg eller tapet kan bidra till att ge ditt badrum ett helt nytt utseende.

Inget är bättre än en nystart, och det är precis vad du får med nya badrumsarmaturer. Oavsett om du är ute efter en elegant och modern estetik eller något mer klassiskt och tidlöst finns det säkert en stil som passar din smak. Och utöver utseendet kan nya armaturer också ge förbättrad funktion. Ett nytt duschhuvud kan till exempel ge en kraftigare stråle eller en mer riktad ström, medan en ny toalett kan förbruka mindre vatten per spolning. Med så många alternativ att välja mellan finns det ingen anledning att inte ge ditt badrum en uppdatering. Så varför vänta? Ge ditt hem den ansiktslyftning det förtjänar med nya badrumsarmaturer idag.

Det är något med ett helt nytt klinkergolv! Oavsett om du planerar att installera det i köket, badrummet eller ett annat rum är processen ganska okomplicerad och kan slutföras på bara några dagar. Först måste du ta bort eventuella befintliga golv och förbereda ytan under. Därefter lägger du ut ett lager murbruk och börjar sätta plattorna på plats. Det var några ord om detta, kramar Maria i Nyköping

Du gillar kanske också...