Anlitat målare i Umeå

Hejsan alla färgglada själar som följer och läser min blogg

Denna veckan har jag en målare hemma som håller på att fixa iordning min lägenhet som jag ska lägga ut till försäljning. Hade det bara varit att jag själv ville göra om så hade jag nog faktiskt målat om själv, men nu när jag ska sälja den så tänker jag att det är en bra investering att anlita en målare som gör de proffsigt. Det kommer ju gör att jag höjer värdet på lägenheten och chansen till att den säljs för mer ökar ju.

Jag fick kontakt med en enmansfirma i Umeå som jobbar som hade väldigt många och positiva kundkommentarer om sig, så det tyckte jag verkade lovande. Jag har valt färger som är svala och pastelliga men i ljusa toner och det kommer bli så fint. Jag bor under tiden hos mina föräldrar eftersom alla möblerna står inflyttade mot mitten av alla rum och är övertäckta med skyddsplats. Man ska ju helst inte heller sova eller vara där det så just är nymålat, det är bättre att vänta någon dag eller två.

Lägenheten är en tvåa och jag kommer måla om både kök, vardagsrum och sovrum så att det blir både enhetligt och fräscht. Sedan har en kompis lovat mig att vi ska hjälpas åt att styla lägenheten inför fotografering och visning. Anledningen till att jag ska sälja är att jag kommer flytta till en trea med min blivande sambo så det känns väldigt roligt och spännande. Det här är första gången jag säljer en lägenhet så det är både spännande och lite nervöst, man får ju lära sig nytt om hur allting fungerar i processen. Sedan är det lite sport också att försöka höja värdet så mycket som möjligt med så små medel som möjligt.

För er som vill följa så ska jag hålla er uppdaterade här på bloggen. Må så gott och ha en underbar dag!

Du gillar kanske också...